Telefon

+36205354812

E-mail

info@szivutja.com

Nyitvatartási idő

Hétfő-péntek 08:00-18:00

#megváltás #Jézus #megváltó #hit #vonzástörvénye #szenvedés #kereszt 

Sokaknak a megváltás szó hallatán kizárólag a Jézusi, bűntől való megváltás jut eszükbe. 

De vajon nem megváltás-e a betegnek az egészség?

Nem megváltás-e a szenvedőnek az öröm?

Nem megváltás-e a sírónak a nevetés?

Nem megváltás-e az éhezőnek a mindennapi kenyér?

Nem megváltás-e a magányosnak a szeretet?

Mindenkinek megvan a maga keresztje, de ezt a keresztet nem muszáj cipelnünk. Ha a megváltó már megszületett, és meghalt értünk, akkor miért nem hisszük el, hogy “megváltódunk” általa az adott, szenvedést okozó élethelyzetünkből? 

Miért ragaszkodsz még mindig a szenvedéshez? Miért hiszed, hogy csak ez az út van? Pedig akár le is tehetnéd azt a keresztet, és nem nyomná többé a válladat a súly…

Ha hiszel (ő)benne, azaz a megváltásban (megváltóban), akkor az adott problémád akár egy szempillantás alatt eltűnhet! 

“Ahol a figyelmed, ott az energia”. Ha beteg vagy: nem ugyanaz a betegséggel és annak gyógyításával foglalkozni (és folyton ezen törni a fejed), mint az egészség gondolatával. A betegnek az egészség a megváltás. Tedd föl a kérdést meditációban vagy az imádban a felettes énednek/Teremtőnek/Univerzumnak (ki miben hisz), hogy mi szolgálná az egészségemet? És legyen füled a hallásra! Csendesítsd le az elméd fecsegését, és csak hallgasd a csendet, mert a csend tele van válaszokkal!

A szenvedőnek nem kell mindig kutatnia, hogy mi a szenvedése forrása. Van idő, amíg lehet erre helyezni a fókuszt (sőt, néha muszáj is), de ha mindig ezt kérdezed az égiektől (éveken át), hogy te miért szenvedsz, akkor arra fogsz mindig választ kapni. És rengeteg ilyen választ kaphatsz, de a megváltó üzenet az lesz, amit arra a kérdésre kapsz, hogy mitől lennék örömteli és boldog? Mit kellene ezért tennem? Teremtő, mutasd a következő lépést!

Az éhező, nélkülöző ember ne a szegénység gondolataival legyen elfoglalva, ne oda helyezze a fókuszt, hogy mi nincs, hogy miben van hiánya. Hanem helyezze oda, hogy mi az, amiért ma is hálás lehet! Ha ezt kitartóan pár hétig csinálja, akkor már olyan rezgései lesznek, ami után a bőséget fogja vonzani, a vonzás törvénye alapján. – Amilyen gondolataid, érzéseid, rezgéseid vannak, mindig azt vonzod magadhoz. Ha szegénységtudatban van, akkor a szegénységet, ha gazdaságtudatban, akkor a gazdagságot! Előlegezd meg fejben és érzésben a gazdagságot, és a fizikai valóságod le fogja ezt követni!

Váltsd meg magad a hiteddel! Hidd, kérd, és megadatik! Nem kötelező mindenkinek Jézusban hinnie, elég, ha csak hisz! Hiszi, hogy meggyógyulhat, hiszi, hogy társra lelhet, hiszi, hogy bőségben élhet… És a megváltás eljön. 

Jorzsits Melinda

parapszichológus, spirituális tanácsadó, ThetaHealing konzulens

Ajánlott cikkek

Discover more from Ahimsa - A Szív Útja

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading