Ingatlaneladás – teremtő meditáció

3500 Ft

Leírás

  • Ha már régóta húzódik egy ingatlaneladás…
  • Ha nem jönnek a vevők…
  • Vagy hitegetnek az érdeklődők, de az adásvételi szerződés még mindig nem került aláírásra…

Ez a letölthető teremtő meditáció nagy segítségedre lehet, hogy a lehető legjobb úton-módon, a legmegfelelőbb áron, az általad meghatározott dátummal eladd az ingatlanodat!

A meditáció 11 perces, így könnyen beilleszthető a mindennapokba. Hallgasd meg napi legalább egyszer a meditációt minimum 7 egymást követő napon. Természetesen ezután is elvégezheted a meditációt, amíg csak szükséges.

Vásárláshoz tedd a kosárba a terméket, és add le a rendelést. (Azt az e-mail címet add meg az adatoknál, ahova küldhetjük a meditációt.)

Fizetés átutalással lehetséges a visszaigazoló e-mailben található számlaszámra. Átutaláskor közleményben tüntesd fel a rendelésszámot. Amint meggyőződtünk róla, hogy beérkezett a rendelés összege, küldjük a meditációt mp3 formátumban, amit le tudsz tölteni. (Fontos: elképzelhető, hogy a gmail figyelmeztető fejléccel látja el a visszaigazoló e-mailt, miszerint bánj óvatosan ezzel a levéllel. Ez egy automatikus figyelmeztetés a gmail részéről, bejelölheted, hogy ez az e-mail biztonságos és akkor eltűnik.)

A vásárlásról elektronikus számlát küldünk. Csak magánszemélyek számára áll módunkban számlát kiállítani, megértésedet köszönöm.

A meditáció Jorzsits Melinda szellemi terméke, továbbítani, megosztani tilos.

Bár biztos vagyok benne, hogy nagy hasznodra lesz ez a meditáció, amennyiben mégsem vagy elégedett vele, 14 napon belül pénzvisszafizetési garanciát vállalok.

Ha nem tudod, mi az, hogy teremtő meditáció, tudatos teremtés vagy manifesztáció, vagy szeretnél ezekről még többet megtudni, és még mélyebb ismeretekre szert tenni, akkor csatlakozz be a facebook gyakorlócsoportba: https://www.facebook.com/groups/463892069132829

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ingatlaneladás – teremtő meditáció” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük