Teremtő Meditáció Autóvezetésre

3900 Ft

Teremtő meditáció autóvezetésre

Leírás

  • Megvan a jogsid, de évek vagy akár évtizedek óta a fiókban porosodik?
  • Elvileg tudsz vezetni, ismered a kresz-t, de mégsem visz rá a lélek, hogy kocsiba ülj és vezess?
  • Már a vezetés gondolatától is leizzadsz?
  • Vagy lehet, hogy vezetsz, de szorongsz közben?

Én pontosan így voltam vele, 16 éven át nem használtam a jogosítványomat, mert rettegtem attól, hogy Budapesten kocsiba üljek és vezessek. Hiába szereztem meg 17 évesen, minden vizsgán jól szerepelve a jogsit, hiába vettem évekkel később oktatóktól különórákat, hiába mondták, hogy jól vezetek, én nem mertem autóba ülni és vezetni. A félelem erősebb volt, mint amit tudatosan le tudtam volna győzni.

Nem csoda, hiszen az okok általában a tudatalattiban keresendőek!

Ezért van szükség olyan módszerre, ami képes arra, hogy a tudatalattiban tárolt negatív korlátozó programokat átírja.

Számomra a ThétaHealing és a tudatos teremtés hozta el a változást, ezeket a módszereket használtam. Megtaláltam a gyökérokot, meggyógyítottam a forrásemléket, lecseréltem a korlátozó programjaimat, majd készítettem egy teremtő meditációt, amit nap mint nap hallgattam, hogy átíródjanak, megerősödjenek az új mintáim, hitrendszereim a vezetéssel kapcsolatban. Rá 3 hétre már a szalonokat jártuk a férjemmel és megvettünk az autómat. Azóta napi szinten vezetek Budapesten. 🙂

Ha Te is úgy érzed, hogy több lehetőséged lenne az életben, ha vezetnél (munkalehetőségek nyílnának meg, tudnád a gyereket vinni, könnyedén be tudnál vásárolni, vagy nem lennél kiszolgáltatva a tömegközlekedésnek…), akkor oldjuk fel együtt a korlátokat, hogy örömmel és könnyedén tudj autóval is közlekedni! 🙂

Ez a letölthető teremtő meditáció nagy segítségedre lehet, hogy manifesztálással megteremtesd a könnyed és biztonságos autóvezetést!

Fontos: A rendszeresen induló ‘Hurrá, vezetek!’ online programban résztvevőknek nem kell külön fizetni a meditációért! Szólj, ha résztvevő vagy, és biztosítom számodra a meditáció ingyenes letöltését! Ha szeretnél oldást is a vezetés kapcsán és extra támogatást, akkor jelentkezz a programba itt: https://szivutja.com/programok-esemenyek/ .

A meditáció kb. 18 perces, így könnyen beilleszthető a mindennapokba. Hallgasd meg napi legalább egyszer a meditációt minimum 7 egymást követő napon. Ezután elég pár naponta/ heti egyszer meghallgatni a kívánt hatás eléréséig.

Vásárláshoz tedd a kosárba a terméket, és add le a rendelést. (Azt az e-mail címet add meg az adatoknál, ahova küldhetjük a meditációt.)

Fizetés átutalással lehetséges a visszaigazoló e-mailben található számlaszámra. Amint meggyőződtünk róla, hogy beérkezett a rendelés összege, küldjük a meditációt mp3 formátumban, amit le tudsz tölteni.

A vásárlásról elektronikus számlát küldünk. Csak magánszemélyek számára áll módunkban számlát kiállítani, megértésedet köszönöm.

A meditáció Jorzsits Melinda szellemi terméke, továbbítani, másolni részben vagy egészben, megosztani tilos.

Bár biztos vagyok benne, hogy nagy hasznodra lesz ez a meditáció, amennyiben mégsem vagy elégedett vele, 14 napon belül pénzvisszafizetési garanciát vállalok.

Ha nem tudod, mi az, hogy teremtő meditáció, tudatos teremtés vagy manifesztáció, vagy szeretnél ezekről még többet megtudni, és még mélyebb ismeretekre szert tenni, akkor csatlakozz be a facebook gyakorlócsoportba: https://www.facebook.com/groups/463892069132829